FB_TheNetwork15_Webb

ANSÖKAN till the network

Syftet är att bli många fler i våra event såsom AW, frukostar, skidresan, skärgårdsresan, kommande golftävlingar/golfresor mm och genom dessa få möjligheten att skapa nya och fler affärsmöjligheter.

Det nya The Network är avgiftsfritt. Vi har en öppen agenda, inget tvång att presentera sig och inget tvång att delta i våra aktiviteter. Du bestämmer själv hur mycket och hur intensivt ditt nätverkande skall vara. Vi finns där när du behöver oss och du är alltid välkommen i gänget!

The Network är och skall förbli ett branschoberoende affärsnätverk som bygger på personliga möten i glada vänners lag för att skapa nya långsiktiga affärsrelationer.
Vi ska skapa nya affärer i våra verksamheter genom att vilja varandra väl, tipsa om varandras tjänster/produkter när dessa efterfrågas av andra. Det är med ditt goda namn, när du skickar en "annan" person till en medlem, som ett unikt förtroende skapas i en affär. Den andra personen får en unik affärskontakt av dig, vilket skapar ett starkt förtroende för affärskontakten. Som medlem får du således en kundkontakt som hänvisar till en medlems goda namn, vilket bekräftar att kunden är seriös och har en förväntan på din prestation.

Genom att hjälpa andra hjälper vi oss själva!

Varmt välkomna alla nya och Väl mött!
Anders Storgårds & Alexandra Németh

Medlemskap - KOSTNAD

Vi har beslutat att gå tillbaka till den medlemsform som vi hade för några år sedan; att det är helt gratis för alla medlemmar, och vi växer genom att alla lägger till nya personer som passar.